Værksted

Værkstederne hos Jens Winther Automobiler er nogle af Sjællands største og mest erfarne. Vi er autoriseret servicepartnere hos BMW.
Derudover er vi autoriseret servicepartner hos Honda og Suzuki motorcykler, samt ZERO el-motorcykler. Vores mc-værksted er et af Danmarks største og vores medarbejdere har enorm erfaring i og værktøj til, BMW motorcykler.

Faktisk ligger vi helt i front på de tilfredshedsundersøgelser, som jævnligt gennemføres. 

BMW stiller stadigt større krav til udstyr, værktøjer og kvalitetsstyring og det passer godt ind i vores dagligdag. Det sikrer vores kunder en “up to date” betjening med så godt udstyret og uddannet personale, som det overhovedet kan lade sig gøre. 

Som i resten af vores forretning, lægger vi på værkstederne stor vægt på en god dialog med vore mange kunder. Det forhindrer misforståelser og sikrer, at vi altid kan aflevere vores arbejde med sikkerhed for, at vi ikke kunne have gjort det bedre. 

Hvis det ønskes, kan vi tilbyde vore kunder en serviceaftale på alle BMW biler. Denne aftale betyder, at man i det aftalte antal år præcis ved, hvad det koster at køre i vore mærker.

Book Service her

Øvrigt værkstedsarbejde

Brugte biler

Få din pris her

Loading...
Loading...

Har du spørgsmål, så står vi altid klar

Morten Rasmussen

Værksted

Værkfører mekanisk værksted

+45 46 305 212
mora@​jenswinther.dk

Jim Hansen

Værksted

Eftermarkedschef

+45 46 305 210
jiha@​jenswinther.dk