Værkstedet

 

Værkstederne hos Jens Winther Automobiler er nogle af Sjællands største og mest erfarne. Vi er autoriseret servicepartnere hos både BMW, Chevrolet og SsangYong.
Derudover er vi autoriseret servicepartner hos Honda og Suzuki motorcykler, samt ZERO el-motorcykler. Vores mc-værksted er et af Danmarks største og vores medarbejdere har enorm erfaring i og værktøj til, BMW motorcykler.

Faktisk ligger vi helt i front på de tilfredshedsundersøgelser, som jævnligt gennemføres. 

Såvel BMW som Chevrolet stiller stadigt større krav til udstyr, værktøjer og kvalitetsstyring og det passer godt ind i vores dagligdag. Det sikrer vores kunder en “up to date” betjening med så godt udstyret og uddannet personale, som det overhovedet kan lade sig gøre.

Som i resten af vores forretning, lægger vi på værkstederne stor vægt på en god dialog med vore mange kunder. Det forhindrer misforståelser og sikrer, at vi altid kan aflevere vores arbejde med sikkerhed for, at vi ikke kunne have gjort det bedre.

Hvis det ønskes, kan vi tilbyde vore kunder en serviceaftale på alle BMW og Chevrolet biler. Denne aftale betyder, at man i det aftalte antal år præcis ved, hvad det koster at køre i vore mærker.

Book Service her

 

Få din pris her

 

morten rasmussen

Morten Rasmussen
Værkfører mekanisk værksted
Tlf: +45 46 305 212
mora@jenswinther.dk

 

 

jim-hansen

Jim Hansen
Administrationen
Eftermarkedschef

Tlf: +45 46 305 210
jiha@jenswinther.dk

 

 

simon1

Simon Werup Olsen
Værkfører mc-værksted
Tlf: +45 46 305 214
siol@jenswinther.dk

facebook